...................

Meniu scoli / gradinite

- doar ce e mai bun pentru copilul dumneavoastra -

áááááV-ati saturat de slaba prestatie a actualei firme de catering?

áááááContactati-ne si noi ne conformam cerintelor in unitatea dumneavoastra.

ááááFirma specializata in catering si delivery, va ofera meniuri dedicate in nutritia scolarului; meniurile sunt intocmite in colaborare cu un medic nutritionist, respectand valorile calorice si nutritive.

ááNu utilizam aditivi alimentari, iar meniurile sunt intotdeauna atent selectionate si diversificate, preparate din materie prima fresh de la furnizori specializati.

ááááááFiecare etapa a vietii necesita un anumit tip de alimentatie pentru ca nevoile alimentare ale organismului unui copil se schimba in timp, in copilarie,  mai ales atunci cand organisnul se afla in perioada de crestere si cei mici trebuie sa consume o varietate larga de alimente hranitoare.
Pentru a primi oferta noastra zilnica va rugam sa ne trimiteti un sms cu adresa dumneavoastra de mail pe unul din numerele de telefon

Un catering apreciat prin calitatea materiei prime fresh si prospetimea produselor noastre ce se diversifica in fiecare zi

Pentru noi, unul dintre cel mai important lucruru din industria alimentara, este calitatea materiei prime din care se prepara mancarea pe care o mancam in fiecare zi.

NOI PROMOVAM CALITATEA !!!


Contact manager Bucataria Casei : 0745 571 944 / 0721 282 858 / 0725 828 176 / 0730 712 251

facebook.com/cateringbucatariacasei

SC BGN FAST LINE SRLę All right reserved - Design by Marius Ilisei